Вітаємо команду юнаків ВСП «Костянтинівський коледж ЛНАУ»

Вітаємо команду юнаків ВСП «Костянтинівський коледж ЛНАУ», яка посіла 5 місце у Всеукраїнських спортивних іграх з волейболу серед студентів аграрних коледжів.

Фінальні змагання відбулися у місті Вознесенськ Миколаївської області 5-7 червня 2019 року. Кращі команди України, переможці зональних змагань, були представлені Білгород-Дністровським, Ніжинським, Житомирським, Подільським, Вознесенським та Костянтинівським коледжами. В команді ВСП «ККЛНАУ» грали студенти – вихованці ДЮСШ «Колос» Іллінівської сільської ради. Перша гра відбулася з Подільським коледжем. В запеклій боротьбі наша команда програла майбутнім чемпіонам України з рахунком 25:23; 25:21. Друга гра була з Білгород-Дністровською командою, яка до цього грала три рази у фіналі України. Але ж і ця гра, нажаль, стала для нас нещасливою. Команда програла з рахунком 25:21; 25:20. Після чого команда потрапила у, так званий, «втішний» фінал, де треба було грати за 5-6 місце.

Суперниками нашої команди стали волейболісти Житомирського коледжу. Наші хлопці налаштувалися на гру, здобули перемогу з рахунком 2:0 і посіли почесне 5 місце з 95 коледжів України.

Готував команду до змагань викладач ВСП «Костянтинівський коледж ЛНАУ», тренер ДЮСШ «Колос» Іллінівської сільської ради Какаулін А.О.

Команда разом з тренером висловлює подяку у підтримці поїздки на змагання адміністрації ВСП «ККЛНАУ», голові Іллінівської сільської ради Мариничу О.В., голові ДЮСШ «Колос» Архипову Д.А.

Запрошуємо юнаків в команду ВСП «Костянтинівський коледж Луганського національного аграрного університету» для занять з волейболу та участі у змаганнях різних рівнів.