«Щаслива родина - міцна Україна!»

16 березня 2013 р. стіни концертно-спортивного комплексу ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище» приймали міські спортивні змагання «Тато, мамо, я – спортивна сім’я!», які вже стали традиційними.

Не дивлячись на похмуру погоду, в залі було світло і тепло від посмішок, доброго настрою і підтримки родин Пєдяш, Москаленка, Шкарупи, Коваленка, Грибанових, Трунових, які й були головними гостями і учасниками цього свята.

Особливість цих змагань – веселі конкурси. Треба і бігати, навіть з м`ячем між ногами, і стрибати, і навіть у мішку на швидкість, і поцілити м`ячем у рухому ціль, і робити багато чого ще.

Родини продемонстрували не тільки високий рівень фізичної підготовки, а й головні чинники сім’ї – підтримку, любов, дружбу, взаємопорозуміння і взаємодопомогу. Протягом свята лунали оплески, сміх, музика, пісня у виконанні учнів КВПУ Ірини Татарченко і Христини Владиковської.

Побажаємо цим родинам мира, злагоди, любові, бо саме вони стали взірцем проведення корисного сімейного дозвілля. Так і злітають з вуст слова: «Родини Костянтинівки, товаришуйте і єднайтесь!». Зрозуміло, що щаслива родина – міцна Україна, а за СІМ’ЄЮ, СПОРТОМ ТА ЗДОРОВ’ЯМ — все наше майбутнє.

Г.Мещенко, соціальний педагог КВПУ.