Невже наш капітально відремонтований д/с з басейном "МИР" запрацює!?

Обладміністрація про це написала так:

"Селища Клинове, Опитне Бахмутської ОТГ, міста Бахмут, Часів Яр, Костянтинівка, Дружківка - у цих населених пунктах проконтролював хід будівництва низки об'єктів, які будуємо коштом обласного, державного та місцевого бюджетів.

Мережі водовідведення та очисні споруди, амбулаторії, лікарні, обласний лікарсько-фізкультурний діспансер, дитячі садки "Кріпиш", "Мир" та "Берізка". По цим та іншим об'єктам в умовах послаблення карантину маємо прискорити темпи виконання робіт. На зволікання немає часу - усі об'єкти важливі для місцевих громад та області в цілому".

Міськрада так:

"Голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко 20.05.2020 прибув до м. Костянтинівки з робочим візитом. Було оглянуто хід проведення капітального ремонту (заміна вікон та дверей, утеплення фасадів та покрівлі) будівлі Костянтинівського дошкільного навчального закладу № 31 «Мир», і хід ремонту пологового будинку комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування Костянтинівської міської ради». Було проконтрольовано хід будівництва об'єктів, які будуються за рахунок обласного, державного та місцевого бюджетів. Павло Кириленко зазначив, що по цих об'єктах в умовах ослаблення карантину необхідно прискорити темпи виконання робіт. На зволікання немає часу - всі об'єкти важливі для міста і області в цілому".

А "Провінція" про візіт до нашого міста керівника Донецької обласної військово-цівільної адміністрації (Костянтинівська міськрада чомусь не захотіла писати, що "військової:) П.Кириленко напише зовсім інакше.

Купуйте в середу газету - читайте, не пожалкуєте!!