Герої нашого міста, які живуть поруч

До Дня журналіста Громадська організація «РІ Впевнені серця» оголошує конкурс журналістських робіт під девізом «Герої нашого міста, які живуть поруч»

Конкурсантам пропонується розповісти про особистості земляків — тих, хто своїми вчинками пише сьогодення рідного міста.

Учасниками можуть бути: учні 8-11 класів костянтинівських шкіл та шкіл нашого району, а також учні та студенти професійно-технічних та вищих навчальних закладів, розташованих на території міста та району.

Усі матеріали на конкурс подаються виключно в електронному вигляді. Для участі у конкурсі необхідно подати на електронну адресу [email protected] заявку, до якої необхідно додати текст роботи у форматі .doc.

Вимоги до роботи: обсяг не більше 2 сторінок формату А4 (шрифт Tames New Roman, кегль 14, інтервал 1,5), або кількість знаків без пробілів – 3000 (максимум 3500).

Не допускаються до участі у конкурсі роботи, які повністю або частково розміщені на інтернет-ресурсах та у друкованих засобах масової інформації.

Переможці отримують грошові призи у розмірі:

  • перше місце —1500 грн;
  • друге місце —1000 грн;
  • третє місце — 500 грн.

Заявку надсилати у вільній формі. Заявка повинна містити прізвище ім’я по батькові, рік народження учасника, місце навчання (клас, група,курс), телефон.

Останній день подання творчих доробків на конкурс – 2 червня 2020 року.

Відзначення переможців відбудеться 5 червня 2020 року, напередодні Дня журналіста.