ДРУЗІ запрошують на навчальний простір по журналистиці

Вже цього серпня, DRUZI розпочинають новий проект, діяльність якого спрямована на створення безкоштовного навчального простору для журналістики, а також нового ресурсу - онлайн журналу PROSTIR, який зможе публікувати твори журналістів-початківців, розвиваючи таким чином в нашому регіоні незалежну та якісну журналістику.

Навчальна програма з виготовлення мультимедійного контенту «DRUZI Media Studies» – це освітній проект від Вільного простору DRUZI, головною метою якого є забезпечити в Костянтинівці та регіоні якісну медіа-освіту, навчити молодих людей самовиражатися і «говорити сучасною мовою». Програма має три напрямки: фотографія, відео та робота з текстом.

 

Впродовж 7 місяців студенти програми пройдуть 4 навчальних блоки з кожного напрямку (фото, відео, текст), отримають теоретичну базу та практичні навички, виконають низку домашніх завдань, а також матимуть змогу публікувати свої найкращі роботи в онлайн-журналі PROSTIR та місцевих ЗМІ. Приємним бонусом для студентів програми будуть регулярні корисні воркшопи від запрошених фахівців у сфері медіа з усієї країни.

Якщо ти:

  • віком від 15 до 35 років;
  • знаєш, що таке камера фотоапарату, або камера в твоєму смартфоні та вмієш нею користуватися;
  • в тебе є свій блог, або ти хочеш його мати;
  • пишеш або хочеш навчитися писати;
  • задумувався/лась про те, щоб працювати в сфері журналістики;
  • любиш своє місто, його мешканців і бачиш їх по-особливому;
  • хочеш ділитися своїм баченням з іншими і робити це професійно – тобі до нас!!!

Ти можеш стати студентом програми на всіх трьох напрямках одночасно і вивчати все комплексом, або обрати два чи навіть один найбільш цікавий тобі напрямок і відвідувати заняття лише в його рамках.

Ми обіцяємо тобі щотижневі неймовірно цікаві та корисні заняття з найкращими викладачами, приємну компанію твоїх одногрупників, нестандартні домашні завдання та, що дуже важливо, професійні навички, які відкриють для тебе багато дверей в майбутньому.

Заявки на програму приймаються до 30 серпня, проведення співбесід до 20 вересня. Старт занять – 5 жовтня.

Попередня реєстрація та співбесіда – обов’язкові.

Участь в навчальній програмі безкоштовна.

 

Зареєструватися на напрямок PHOTO можна тут

Зареєструватися на напрямок VIDEO можна тут

Зареєструватися на напрямок TEXT можна тут

Проект здійснюється Вільним простором DRUZI в рамках проекту «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG-East), що фінансується Агентством США з Міжнародного розвитку (USAID).