В Школі мистецтв відбулося яскраве свято

11 квітня в Костянтинівській школі мистецтв відбулася кульмінаційна подія минулих конкурсів — церемонія нагородження переможців

На урочистому заході офіційно були оголошені результати різноманітних змагань останніх кількох місяців: обласного конкурсу «Крок до Олімпу» (м. Костянтинівка), Огляд-конкурсу «Бахмутська весна» (м.Бахмут), Міжнародного фестиваль-конкурсу мистецтв «Соняшник» (м.Київ), Обласного чемпіонату танцю НАRD DANCE SHOW (м.Слов’янськ), Відкритого конкурсу фортепіанної і вокальної музики ім. І.Карабиця (м.Бахмут), Міжнародного конкурсу піаністів ім. Ф.Шопена (м.Дніпро), Всеукраїнського конкурсу мистецтв «Зоряна брама» (м.Київ), Східного регіонального конкурсу «Яскраві діти України» (м. Краматорськ), Всеукраїнського конкурсу вокального мистецтва «Пісенна скарбничка» (м.Київ), Відкритого конкурсу читців «Любіть Україну» (м. Слов’янськ).

Організатори свята підготували захід, який став яскравою й пам’ятною подією школи. На церемонію нагородження переможців були запрошені учні школи, викладачі та гості – батьки, друзі й знайомі конкурсантів. Атмосфера панувала святкова – усміхнені та щасливі «зіроньки» блищали та приймали поздоровлення, глядачі фотографували та аплодували, в повітрі літав весняний настрій.

У ході церемонії, під звуки фанфар, директор школи мистецтв Кошкин Олег Андрійович вручив юним талантам нагороди – грамоти та дипломи, пам’ятні подарунки, а також грошові премії від міського голови С.Д. Давидова. У своєму вітанні він відзначив складність та престижність минулих конкурсів, побажав подальших успіхів не тільки переможцям, а й викладачам. Він наголосив, що досягнення учнів — також і їх перемога, це вони вклали в кожного учня свої знання, уміння та досвід.

На завершення хочеться сказати, що більшість учнів школи мистецтв, можливо, не стануть професійними музикантами, але стануть розумними, вихованими та культурними людьми. А тим, які оберуть для себе професію музиканта, художника, артиста, нагадаємо золоті слова австрійського письменника Стефана Цвейга: «У боротьбі художника за досконалість немає кінця, а є лише безперервний початок».

Д. Романец